Лесно и вкусно предложение за бърз обяд или вечеря, с натурални съставки.
Продукти:
1 пакетче Фикс за винен кебап Picantina
500 г месо (крехко свинско, телешко и овче)
Мазнина по желание (зехтин, слънчогледово олио)
500 млl вода 
Начин на приготвяне:
Нарежете месото на кубчета и го поставете в съд с предварително загрята мазнина.
Задушете месото, като добавете 1 кафена чашка топла вода 
Покрийте съда с капак и задушавайте 10 минути, като от време на време разбърквайте.
Залейте съдържанието на пакета Фикс за винен кебап Picantinaс 500 мл топла (не гореща) вода.
Разбъркайте добре и прибавете към сместа. След като заври, гответе ястието на тих огън още 30 минути, като от време на време разбърквате.
Можете да гарнирате с варен ориз, картофено пюре, или друга гарнитура по желание.
Приятен апетит!
Условия за съхранение
Да се съхранява на сухо и хладно място.
Алергени
Целина, глутен
   
   
    
        
            | Въглехидрати (г) | 58.8 г | 
        
            | от които захари (г) | 7.9 г | 
        
            | Мазнини (г) | 1 г | 
        
            | Протеини (г) | 8.3 г | 
        
            | Сол (г) | 10.5 г | 
    
     
   
    
Произход:
  България