Маслиново масло екстра върджин Latzimas е от най-висок клас, с референции от професионалните готвачи в България.
Произвежда се и бутилира в малка фабрика на остров Крит, Гърция. Спечелило е през годините над 20 международни награди за качество. Прави се от ръчно брани маслини, сорт „Коронейки“, чрез технологията студено пресоване. Притежава сертификат за качество и произход – ЕL 40043. Киселинното му съдържание е 0,1% – 0,2% , като стойности под 0,8% са стандарт за качество на екстра върджин маслиновите масла.
Свежо, с лека маслена структура, маслиновото масло Latzimas притежава наситен и атрактивен маслинов вкус и аромат, и лека пикантност. Вписва се хармонично във всяко ястие, без да доминира.
Условия за съхранение
Съхранение на сухо и хладно място. Да не се излага на пряка слънчева светлина и висока температура.
   
   
    
        
            | Мазнини (г) | 92 г | 
        
            | от които наситени (г) | 13 г | 
    
     
   
    
Произход:
  Гърция