ПРОМО!!! Безплатна доставка в София за поръчки над 30 лв. до 31.05.

Зехтин Costa D'Oro Sansa Помас 1 л

този продукт Ви носи: 13 точки

Цена за 1 бр:

13.99 лв.

БР.
Добави в количката

1 л.

Вид опаковка:

стъклена бутилка

Състав:

Маслиново масло от маслиново кюспе. Масло, съдържащо изключителни масла, получени чрез обработка на продукта, получен след извличане на маслиново масло, и масла, получени директно от маслини.

Описание на продукта
Хранителна стойност за 100 мл.:
Енергийни стойности - 3367kJ/ 819kcal
Мазнини - 91,0 гр.,
от които наситени - 15 гр.
Въглехидрати - 0 гр.,
от които захари - 0 гр.
Белтъчини - 0 гр.
Сол - 0 гр.
Витамин Е - 17 млг. (142%)*
  • Препоръчителен дневен прием, базиран на 2000 кал.

Производството на висококачествен зехтин е запазена марка на Сполето. Името на този малък и живописен италиански град не винаги е било свързвано със зехтина, наричан също така “зеленото злато”.
Costa d'Oro се появява на пазара през 1968 година, когато фамилиите Сабатини и Сантироси решават да превърнат в бизнес своите познания и опит в производството на изключително висококачествен зехтин.
Отначало Costa d'Oro е малка семейна фирма с регионално значение. С течение на времето тя прогресивно успява да завземе все по-добри позиции, както на местния, така и на международните пазари. Авторитетът на фирмата непрекъснато нараства благодарение на постоянството и висококачествените продукти, предлагани на клиентите през годините.
През 1983 година, следвайки икономическите тенденции и разрастването на полето на действие на фирмата, Costa d'Oro премества седалището си в новата индустриална зона в Сполето (Мадона ди Луджо). Там фирмата разполага с значителен складов капацитет и по-голяма производствена сила, която й позволява да задоволи нарастващото търсене на многото и различни пазари, на които фирмата успешно развива своята дейност.


Подобни продукти