Зехтин Costa D'Oro Sansa Помас 1 л

този продукт Ви носи: 14 точки

Цена за 1 бр:

13.99 лв.

Не е наличен в момента

1 л.

Вид опаковка:

стъклена бутилка

Състав:

Маслиново масло от маслиново кюспе. Масло, съдържащо изключителни масла, получени чрез обработка на продукта, получен след извличане на маслиново масло, и масла, получени директно от маслини.

Описание на продукта
Производството на висококачествен зехтин е запазена марка на Сполето. Името на този малък и живописен италиански град не винаги е било свързвано със зехтина, наричан също така “зеленото злато”.
Costa d'Oro се появява на пазара през 1968 година, когато фамилиите Сабатини и Сантироси решават да превърнат в бизнес своите познания и опит в производството на изключително висококачествен зехтин.
Отначало Costa d'Oro е малка семейна фирма с регионално значение. С течение на времето тя прогресивно успява да завземе все по-добри позиции, както на местния, така и на международните пазари. Авторитетът на фирмата непрекъснато нараства благодарение на постоянството и висококачествените продукти, предлагани на клиентите през годините.
През 1983 година, следвайки икономическите тенденции и разрастването на полето на действие на фирмата, Costa d'Oro премества седалището си в новата индустриална зона в Сполето (Мадона ди Луджо). Там фирмата разполага с значителен складов капацитет и по-голяма производствена сила, която й позволява да задоволи нарастващото търсене на многото и различни пазари, на които фирмата успешно развива своята дейност.

 

 

Хранителни стойности за  100 мл
Енергийност (ккал/kJ) 819/3367
Въглехидрати (г) 0
от които захари (г) 0
Мазнини (г) 91
от които наситени (г) 15
Протеини (г) 0
Сол (г) 0
Витамин Е (мг) 17

 

Произход:

Италия
Препоръчани продукти