Costa D'Oro Omega 3 1 л

този продукт Ви носи: 20 точки

Цена за 1 бр:

21.99 лв.

БР.
Добави в количката

1 л.

Вид опаковка:

стъклена бутилка

Състав:

рапично масло с ниско съдържание на ерукова киселина, масло от гроздови семки, оризово масло, царевично масло, сусамово масло

Описание на продукта
Olisana Omega 3-6 е нов и оригинален продукт, комбинация от различен вид олио и съставки, полезни за тялото. От хранителна гледна точка следва експертните съвети за съотношението между различните мастни киселини, антиоксиданти и витамини.

Olisana Omega 3-6 съдържа:
  • олио от гроздови семена, получено чрез традиционен метод. То е устойчива на висока температура и е богато на антиоксиданти и витамин Е.
  • олио от рапица с ниско съдържание на ерукова киселина и богато на омега-3. То е полезно за сърцето, кръвоносната и именната система.
  • масло от оризови трици, съдържащи растителни стероли (фитостероли) и витамин Е. Това са активни компоненти, подходящи при диета и контролират нивото на холестерола.
  • царевично олио, което подсилва антиоксидантния ефект.
  • сусамово олио, което също съдържа антиоксиданти и освен това, издържа на висока топлинна обработка, което гарантира, че Olisana има ползи за здравето във всяко ястие, в което я добавите.

Olisana може да се използва при готвене на зеленчуци, сосове, салатни сосове или всякакъв друг вид храна.

Олисана Омега 3-6 е резултат от постоянни научни изследвания, провеждани от Коста Д'Оро. Поради деликатния си вкус е подходящ както за готвене, така и за салати.
Предназначен за редовна употреба като част от балансирам режим и здравословен начин на живот. Мононенаситените и полиненаситените мазнини, олеиновата киселина, омега-3 и омега-6 спомагат да запазите холестерола в здравословни нива, когато се изпозлват в замяна на наситени мазнини.
Витамин е с неговия антиоксидантен ефект спомага за защита клетките на ДНК от вредно химическо окисляване, причинявано от свободните радикали.


Произход:

Италия
Препоръчани продукти