Когато най-добрата италианска гроздова мъст ферментира със 100 процентов италиански червен винен оцет и сочни смокини, може да се очаква само един резултат - сладък, богат на вкус и цвят, плодов балсамов оцет. След като отлежи в дъбови бъчви, той придобива една сладка балансирана пикантност с лек аромат на дъб, само за да се превърне в деликатеса в ежедневното ни меню. Сладък, с балансирана пикантност и лек аромат на дъб и натурален екстракт от сочни смокини. Невероятен за дресинг и салати. Хубаво се съчетава с всякакви видове палачинки. Още може да бъде използван в маринати на печено пилешко или телешко месо или дори в специални сладкиши за един неочакван обрат.
Да се съхранява на сухо и хладно място, далеч от пряка слънчева светлина.
Произход:
Италия
Производител:
Ariston