100% натурален продукт. Пресован пчелен прашец с Лактобацилус и мед. Без ГМО! Без имитиращи подсладители!
Пергата представлява пчелен прашец, консервиран от пчелите с мед и складиран в килийките на пчелна пита. Позната още с името "пчелен хляб", тя е с многократно по-силно лечебно въздействие от конвенционалния прашец.
Единственият пчелен продукт претърпял млечно кисела ферментация в кошера. С неповторимата сила на Лактобацилус, получена от слюнчестите жлези на пчелата.
Ние я извличаме със специални инструменти, за да запазим максимално автентичният й вид и полезни свойства.
Тя е до 9 пъти по-силна от конвенционалния прашец. Усвоява се изцяло от човешкия организъм без да е нужно да бъде предварително разтворена. Само няколко зрънца са достатъчни, за да си набавите всички необходими витамини и аминокиселини.
Пергата е богата на желязо и е препоръчителна и при хора с анемия.
Предназначен за обща консумация от 3-5 гр на ден се приемат като пергата се смуче докато не се разтвори в устата.
Да не се приема от хора с алергии към пчелни продукти! При кърмачета и диабетици да се консумира по лекарско предписание.
Перга. Да не се приема от хора с алергии към пчелни продукти! При кърмачета и диабетици да се консумира по лекарско предписание.
Условия за съхранение
При температура от 0 до 25°С и влажност до 65%
   
   
    
        
            | Енергийност (kcal/kJ) | 388 kcal / 1637 kJ | 
        
            | Въглехидрати (г) | 51 г | 
        
            | от които захари (г) | 19 г | 
        
            | Мазнини (г) | 11 г | 
        
            | Протеини (г) | 22 г | 
    
     
   
    
Произход:
  България