Пастетът е овкусен с арманяк, захар, сол и бял пипер. Произвежда се в село Окоп, в близост до град Ямбол.
Пастет от дроб от патица, приготвен по класическа френска рецепта. Със своята нежна текстура и деликатен вкус, поднесен върху хрупкава филийка пресен хляб, ще очарова и най-взискателните ценители на вкусната храна. Съчетава се добре както с полусухи до десертни вина, така и със сухи бели вина, отговарящи на Вашия вкус.
След отваряне да се съхранява при температура от 0˚С до +4˚С.
| Хранителни стойности за |
100 г |
| Енергийност (ккал/kJ) |
519/2137 |
| Въглехидрати (г) |
1,9 |
| от които захари (г) |
0,6 |
| Мазнини (г) |
54,2 |
| от които наситени (г) |
23,8 |
| Протеини (г) |
5,7 |
| Сол (г) |
1,5 |
Произход:
България