• Цели плодове (боровинки) 55%
• Истински вкус и аромат
• Вкус за авантюристи, хора на природата
• Българско сладко по класическа рецепта
Как се прави сладкото Три лъжици?
В специален бланшорен казан добавяме трите основни съставки (плодове, захар и лимонена киселина) в желаното количество и съотношение, внимателно планирано в рецептата.
Сладкото започва да се вари като се разбърква автоматично с повтаряеми движения. След варенето, сладкото се пълни в бурканчета, всяко от които се проверява и затваря ръчно, за да сме сигурни в качеството му. След това, бурканчетата се варят в специален съд, за да се вакумират.
След като изстинат, те се подреждат за съхранение при регулирани и подходящи условия.
Хранителни стойности за |
100 г |
Енергийност (ккал) |
270 |
Въглехидрати (г) |
67 |
от които захари (г) |
64 |
Мазнини (г) |
0,15 |
от които наситени (г) |
0 |
Белтъчини (г) |
0,6 |
Сол (г) |
0 |
Произход:
България
Производител:
БГ Хайв ООД