• Български малини 55%
• Истински вкус и аромат
• Специфичен вкус, лека киселост и текстура
• Българско сладко по класическа рецепта
Как се прави сладкото Три лъжици?
В специален бланшорен казан добавяме трите основни съставки (плодове, захар и лимонена киселина) в желаното количество и съотношение, внимателно планирано в рецептата.
Сладкото започва да се вари като се разбърква автоматично с повтаряеми движения. След варенето, сладкото се пълни в бурканчета, всяко от които се проверява и затваря ръчно, за да сме сигурни в качеството му. След това, бурканчетата се варят в специален съд, за да се вакумират.
След като изстинат, те се подреждат за съхранение при регулирани и подходящи условия.
   
   
 
 
        
    
        
            | Хранителни   стойности за | 100 г | 
        
            | Енергийност (ккал) | 270 | 
        
            | Въглехидрати (г) | 67 | 
        
            | от които захари (г) | 64 | 
        
            | Мазнини (г) | 0,15 | 
        
            | от които наситени (г) | 0 | 
        
            | Белтъчини (г) | 0,6 | 
        
            | Сол (г) | 0 | 
    
 
     
   
    
Произход:
  България   
    
   
    
Производител:
  БГ Хайв ООД