Свински Джолан, приготвен по традиционна българска рецепта.
Всички хранителни качества, аминокиселини и витамини са запазени, тъй като стъклените буркани са стерилизирани в автоклав под налягане.
Месото е готово за диретна консумация, но може да бъде и основа за разнообразни вкусни ястия.
Съхранение: до +18 С. Продукт за директна консумация. След отваряне да се съхранява в хладилник и да се консумира в рамките на 2-3 дни
| Хранителни стойности за |
100 г |
| Енергийност (ккал/kJ) |
219/615 |
| Въглехидрати (г) |
0,50 |
| от които захари (г) |
0,40 |
| Мазнини (г) |
15,70 |
| от които наситени (г) |
4,82 |
| Протеини (г) |
16,05 |
| Сол (г) |
1,06 |
Произход:
България
Производител:
Еко Ферма Черга