Свински Джолан, приготвен по традиционна българска рецепта.
Всички хранителни качества, аминокиселини и витамини са запазени, тъй като стъклените буркани са стерилизирани в автоклав под налягане.
Месото е готово за диретна консумация, но може да бъде и основа за разнообразни вкусни ястия.
Съхранение: до +18 С. Продукт за директна консумация. След отваряне да се съхранява в хладилник и да се консумира в рамките на 2-3 дни
   
   
 
 
        
    
        
            | Хранителни   стойности за | 100 г | 
        
            | Енергийност (ккал/kJ) | 219/615 | 
        
            | Въглехидрати (г) | 0,50 | 
        
            | от които захари (г) | 0,40 | 
        
            | Мазнини (г) | 15,70 | 
        
            | от които наситени (г) | 4,82 | 
        
            | Протеини (г) | 16,05 | 
        
            | Сол (г) | 1,06 | 
    
 
     
   
    
Произход:
  България   
    
   
    
Производител:
  Еко Ферма Черга