Насладете се на първокачествено българско пилешко месо от пилета, живели в естествена среда. Пилетата са отглеждани хуманно в екологично чист район/ село Ставерци – община Ловеч/ чрез целесъобразно хранене с българско зърно и свободна паша, без хормонални препарати, антибиотици и стимуланти на растежа.
Месото е обработено грижливо в регламентирана кланица с извършени клинични изследвания и здравна маркировка. Всички хранителни качества, аминокиселини и витамини са запазени, тъй като стъклените буркани са стерилизирани в автоклав под налягане.
Месото е готово за ядене, но може да бъде и основа за разнообразни вкусни ястия. Да ви е сладко!
Обръщаме внимание, че месото е с кост. Отделили сме по-големите кости, на пилето, но не е възможно да отделим всички кости и да се получат хубави парчета месо. От това, че има кост при варенето на месото, продуктът е още по-вкусен и се образува натурално желе, което е чудесно допъленение на всяко ястие!
   
   
 
    
        
            | Хранителни стойности за | 100 г | 
    
    
        
            | Енергийност (ккал/ kJ) | 134 kcal | 
        
            | Въглехидрати (г) | 3,4 | 
        
            | от които захари (г) | 0,2 | 
        
            | Мазнини (г) | 12,23 | 
        
            | от които наситени (г) | 2,75 | 
        
            | Протеини (г) | 21,60 | 
        
            | Сол (г) | 0,15 |