Телешки бульон, произведен по традиционна българска рецепта от животни на основно пасищно отглеждане при спазване на всички санитарно-хигиенни норми. Тръбните кости от пасищни телета на възраст до 18 месеца се сваряват в прясна изворна вода на бавен огън за около 24 часа. Добавя се ябълков оцет за пълно извличане на минералите от костите и накрая се овкусява с малко сол. Без оцветители, консерванти или сгъстители. Подходящ за овкусяване на различни ястия, дресинги и супи.
Начин на употреба: За овкусяване на ястия.
| Хранителни стойности за |
100 г |
| Енергийност (ккал) |
54 |
| Въглехидрати (г) |
0,62 |
| от които захари (г) |
0,52 |
| Мазнини (г) |
2,71 |
| от които наситени (г) |
1,67 |
| Протеини (г) |
6,74 |
| Сол (г) |
1,11 |
Произход:
България
Производител:
Еко Ферма Черга