Телешки бульон, произведен по традиционна българска рецепта от животни на основно пасищно отглеждане при спазване на всички санитарно-хигиенни норми. Тръбните кости от пасищни телета на възраст до 18 месеца се сваряват в прясна изворна вода на бавен огън за около 24 часа. Добавя се ябълков оцет за пълно извличане на минералите от костите и накрая се овкусява с малко сол. Без оцветители, консерванти или сгъстители. Подходящ за овкусяване на различни ястия, дресинги и супи.
Начин на употреба: За овкусяване на ястия.
   
   
 
 
        
    
        
            | Хранителни   стойности за | 100 г | 
        
            | Енергийност (ккал) | 54 | 
        
            | Въглехидрати (г) | 0,62 | 
        
            | от които захари (г) | 0,52 | 
        
            | Мазнини (г) | 2,71 | 
        
            | от които наситени (г) | 1,67 | 
        
            | Протеини (г) | 6,74 | 
        
            | Сол (г) | 1,11 | 
    
 
     
   
    
Произход:
  България   
    
   
    
Производител:
  Еко Ферма Черга