Телешки суджук Блек Ангъс се произвежда изключително и само от стриктно селектирани животни от породата едър безрогов добитък - Black Angus. За направата на този суджук се използват подбрани мускулни групи, отличаващи се с най-висока степен на мраморираност (количество междумускулна мазнина). Влагат се само натурални, български подправки, използва се естествена говежда обвивка. Процесът на сушене се осъществява в самостоятелни сушилни по стара, традиционна технология, която гарантира винаги отличен вкус и качества на готовия продукт.
Продуктите на месокомбинат Харманли се отличават с автентичен вкус и уникални традиционни рецепти. От много години там създават местни деликатеси, в които влагат разнообразни видове месо, за да запазят месопреработването такова, каквото е било преди години. Хората от месокомбинат Харманли се грижат на Вашата трапеза да има пресни месни разфасовки и месни продукти, създадени само от месо, по дълго пазени рецепти. Продукти, създадени с любов.
Условия за съхранение
Съхранявайте при температурa от 0°С до 4°С
Алергени
Може да съдържа следи от: млечен протеин, соев протеин, следи от лактоза
Енергийност (kcal/kJ) |
269 kcal / 1124 kJ |
Въглехидрати (г) |
1.75 г |
от които захари (г) |
0.57 г |
Мазнини (г) |
14.16 г |
от които наситени (г) |
7.65 г |
Протеини (г) |
33.57 г |
Сол (г) |
2.4 г |
Произход:
България