Траен варено-пушен колбас, приготвен по класическа рецепта, от българско прясно охладено месо, 75% свинско и 25% телешко месо.
Месопреработвателно предприятие Карлово Мес се намира в малкото село Ведраре, познато с чист въздух и перфектни условия. Продуктите се приготвят по изпитани, оригинални български рецепти, като фирмата залага единствено на естествените съставки. В колбасите на Карлово Мес няма добавени консерванти, оцветители и химикали. Производителите залагат на натуралния цвят, вкус и аромат на месото.
Този продукт е с ориентировъчно тегло на разфасовката и стойността му може да варира. Ще бъдете таксувани за точно отмереното тегло, което ще получите.
Да се съхранява при температура 0°C до 4°C.
Енергийност (kcal/kJ) |
251 kcal / 1046 kJ |
Въглехидрати (г) |
2.5 г |
от които захари (г) |
0.8 г |
Мазнини (г) |
17 г |
от които наситени (г) |
7.4 г |
Протеини (г) |
22 г |
Сол (г) |
3.4 г |
Произход:
България