Траен варено-пушен колбас, приготвен по класическа рецепта, от българско прясно охладено месо, 75% свинско и 25% телешко месо.
Месопреработвателно предприятие Карлово Мес се намира в малкото село Ведраре, познато с чист въздух и перфектни условия. Продуктите се приготвят по изпитани, оригинални български рецепти, като фирмата залага единствено на естествените съставки. В колбасите на Карлово Мес няма добавени консерванти, оцветители и химикали. Производителите залагат на натуралния цвят, вкус и аромат на месото.
Този продукт е с ориентировъчно тегло на разфасовката и стойността му може да варира. Ще бъдете таксувани за точно отмереното тегло, което ще получите.
Да се съхранява при температура  0°C до 4°C.
   
   
    
        
            | Енергийност (kcal/kJ) | 251 kcal / 1046 kJ | 
        
            | Въглехидрати (г) | 2.5 г | 
        
            | от които захари (г) | 0.8 г | 
        
            | Мазнини (г) | 17 г | 
        
            | от които наситени (г) | 7.4 г | 
        
            | Протеини (г) | 22 г | 
        
            | Сол (г) | 3.4 г | 
    
     
   
    
Произход:
  България