Петрохан е традиционен за Североизточна България гурме продукт, който обединява в себе си най-доброто говеждо и свинско месо, за да постигне хармонията, която го прави любим на малки и големи. Благодарение на прецизната технология на сушене и незаменимата за колбаса билка чубрица допринасят за вкус, който навява спомени и ни отвежда в селска атмосфера... Съдържа единствено нитритна сол, която съхранява продукта и запазва търговския му вид. Висококачественото месо, произведено във ферма Харман в с. Трем, в полите на Лудогорието, в Шуменския регион е от подбраните телета от световноизвестната порода Ангъс, характерна с неповторим вкус и мраморна структура на месото. Комбинирано с натурални подправки, използвани в рода от поколения, осигурява неповторим вкус в духа на българската традиция.
   
    
    
        
            | Хранителни стойности за | 100 г | 
    
    
        
            | Енергийност (ккал/ kJ) | 309/1293 | 
        
            | Въглехидрати (г) | 3.67 | 
        
            | от които захари (г) | 0.68 | 
        
            | Мазнини (г) | 15.32 | 
        
            | от които наситени (г) | 6.48 | 
        
            | Протеини (г) | 39.06 | 
        
            | Сол (г) | 2 |