Луканка, достойна за всяка трапеза. Произведена от 50% прясно телешко месо, 50% прясно свинско месо и изцяло натурални съставки, по традиционна българска рецепта.
Месопреработвателно предприятие Карлово Мес се намира в малкото село Ведраре, познато с чист въздух и перфектни условия.
Продуктите се приготвят по изпитани, оригинални български рецепти, като фирмата залага единствено на естествените съставки. В колбасите на Карлово Мес няма добавени консерванти, оцветители и химикали. Производителите залагат на натуралния цвят, вкус и аромат на месото.
Този продукт е с ориентировъчно тегло на разфасовката и стойността му може да варира. Ще бъдете таксувани за точно отмереното тегло, което ще получите.
Да се съхранява при температура 0°C до 4°C.
   
   
    
        
            | Енергийност (kcal/kJ) | 183 kcal / 775 kJ | 
        
            | Въглехидрати (г) | 4 г | 
        
            | от които захари (г) | 0.7 г | 
        
            | Мазнини (г) | 1.2 г | 
        
            | от които наситени (г) | 0.5 г | 
        
            | Протеини (г) | 39 г | 
        
            | Сол (г) | 5.1 г | 
    
     
   
    
Произход:
  България