Луканка, достойна за всяка трапеза. Произведена от 50% прясно телешко месо, 50% прясно свинско месо и изцяло натурални съставки, по традиционна българска рецепта.
Месопреработвателно предприятие Карлово Мес се намира в малкото село Ведраре, познато с чист въздух и перфектни условия.
Продуктите се приготвят по изпитани, оригинални български рецепти, като фирмата залага единствено на естествените съставки. В колбасите на Карлово Мес няма добавени консерванти, оцветители и химикали. Производителите залагат на натуралния цвят, вкус и аромат на месото.
Този продукт е с ориентировъчно тегло на разфасовката и стойността му може да варира. Ще бъдете таксувани за точно отмереното тегло, което ще получите.
Да се съхранява при температура 0°C до 4°C.
Енергийност (kcal/kJ) |
183 kcal / 775 kJ |
Въглехидрати (г) |
4 г |
от които захари (г) |
0.7 г |
Мазнини (г) |
1.2 г |
от които наситени (г) |
0.5 г |
Протеини (г) |
39 г |
Сол (г) |
5.1 г |
Произход:
България