Саламът Качаторе притежава деликатен аромат, фин вкус и рубинено червен цвят. Производството му следва вековните Италиански кулинарни традиции.
Историята на салама датира от преди повече от 20 века, по време на древните Етруски. Cacciatore и Cacciatorino са саламите на ловците, които те носят със себе си заедно с хляба, по време на ловните излети. Храна, която осигурява необходимите дози мазнини, енергия и висококачествени протеини, богати на аминокиселини. Cacciatore и Cacciatorino са достатъчно богати на сол, за да компенсират загубата й, по време на дългите ловни преходи.
   
   
 
        
    
        
            | Хранителни   стойности за | 100 г | 
        
            | Енергийност (ккал/kJ) | 415/1720 | 
        
            | Въглехидрати (г) | 0 | 
        
            | от които захари (г) | 0 | 
        
            | Мазнини (г) | 35 | 
        
            | от които наситени (г) | 14 | 
        
            | Протеини (г) | 25 | 
        
            | Сол (г) | 3.8 | 
    
 
     
   
    
Произход:
  Италия