Саламът Качаторе притежава деликатен аромат, фин вкус и рубинено червен цвят. Производството му следва вековните Италиански кулинарни традиции.
Историята на салама датира от преди повече от 20 века, по време на древните Етруски. Cacciatore и Cacciatorino са саламите на ловците, които те носят със себе си заедно с хляба, по време на ловните излети. Храна, която осигурява необходимите дози мазнини, енергия и висококачествени протеини, богати на аминокиселини. Cacciatore и Cacciatorino са достатъчно богати на сол, за да компенсират загубата й, по време на дългите ловни преходи.
| Хранителни стойности за |
100 г |
| Енергийност (ккал/kJ) |
415/1720 |
| Въглехидрати (г) |
0 |
| от които захари (г) |
0 |
| Мазнини (г) |
35 |
| от които наситени (г) |
14 |
| Протеини (г) |
25 |
| Сол (г) |
3.8 |
Произход:
Италия