Хамран пастърма, направена по домашна рецепта от говеждо месо Ангъс и овкусена с натурални подправки. Съдържа единствено нитритна сол, която съхранява продукта и запазва търговския му вид. Висококачественото месо, произведено във ферма Харман в с. Трем, в полите на Лудогорието, в Шуменския регион е от подбраните телета от световноизвестната порода Ангъс, характерна с неповторим вкус и мраморна структура на месото. Комбинирано с натурални подправки, използвани в рода от поколения, осигурява неповторим вкус в духа на българската традиция.
| Хранителни стойности за |
100 г |
| Енергийност (ккал/ kJ) |
258/1082 |
| Въглехидрати (г) |
3.94 |
| от които захари (г) |
0.74 |
| Мазнини (г) |
10.03 |
| от които наситени (г) |
5.93 |
| Протеини (г) |
37.87 |
| Сол (г) |
2.2 |