Салам Файфер се произвежда от внимателно подбрани парчета свинско месо, от които 30% е твърдата мастна тъкан на черната Славонска свиня - Файферица. Месото й има изключително благоприятен ефект върху човешкия организъм и често се препоръчва за консумация с цел подобряване на имунитета.
Продуктът не съдържа изкуствени оцветители, подобрители на вкуса, соя и глутен.
Съхранявайте при температурa от 0°С до 7°С. След отваряне съхранявайте в хладилник.
Енергийност (kcal/kJ) |
417 kcal / 1729 kJ |
Въглехидрати (г) |
0.5 г |
от които захари (г) |
0.5 г |
Мазнини (г) |
35 г |
от които наситени (г) |
15 г |
Протеини (г) |
25 г |
Сол (г) |
3.4 г |
Произход:
Хърватия