Салам Файфер се произвежда от внимателно подбрани парчета свинско месо, от които 30% е твърдата мастна тъкан на черната Славонска свиня - Файферица. Месото й има изключително благоприятен ефект върху човешкия организъм и често се препоръчва за консумация с цел подобряване на имунитета.
Продуктът не съдържа изкуствени оцветители, подобрители на вкуса, соя и глутен.
Съхранявайте при температурa от 0°С до 7°С. След отваряне съхранявайте в хладилник.
   
   
    
        
            | Енергийност (kcal/kJ) | 417 kcal / 1729 kJ | 
        
            | Въглехидрати (г) | 0.5 г | 
        
            | от които захари (г) | 0.5 г | 
        
            | Мазнини (г) | 35 г | 
        
            | от които наситени (г) | 15 г | 
        
            | Протеини (г) | 25 г | 
        
            | Сол (г) | 3.4 г | 
    
     
   
    
Произход:
  Хърватия