Ядките на леблебията, наричана още нахут, са отличен източник на протеини, витамин Е и манган, особено подходящи за летните горещини, поради ниското съдържание на мазнини, в пъти по-малко от орехите и фъстъците. Съдържанието на фибри в леблебията е около 1/10 от масата им, а съдържанието на антиоксиданти е доста високо.
Фирма ЕТ Джили Сой произвежда ядки от 1991 година. Дейността им обхваща процеса от производство до пласмент и благодарение на заложените в основата си принципи, фирмата е в състояние да задоволи критериите на бързо развиващата се пазарна икономика в своя отрасъл.
Да се съхранява на сухо и хладно място, далеч от пряка слънчева светлина.
   
   
    
        
            | Енергийност (kcal/kJ) | 394 kcal / 1650 kJ | 
        
            | Въглехидрати (г) | 50 г | 
        
            | от които захари (г) | 3 г | 
        
            | Мазнини (г) | 7.2 г | 
        
            | от които наситени (г) | 1 г | 
        
            | Протеини (г) | 21.5 г | 
    
     
   
    
Произход:
  България   
    
   
    
Производител:
  Djili Soy