Веган алтернатива на ферментиралото сирене, направено от сурово кашу, с добавени кокосово масло, трюфели, зехтин, закваска, сол и бифидо бактерии BB-12®. Комбинацията с плътния вкус на трюфел е за ценителите на изтънчените ястия, а високото съдържание на ядки - 84% го прави идеален избор при различни диети или пости - вкусно и засищащо.
• Веган
• Без мляко и лактоза
• Без глутен
• Зряло поне 15 дни
• С пробиотични бактерии BB-12®
Да се съхранява при температура от 4 до 8°C, на място без пряка слънчева светлина.
Енергийност (kcal/kJ) |
469 kcal / 1940 kJ |
Въглехидрати (г) |
12.14 г |
от които захари (г) |
1.22 г |
Мазнини (г) |
41.68 г |
от които наситени (г) |
22.82 г |
Протеини (г) |
11.29 г |
Сол (г) |
0.95 г |
Произход:
България