Веган Ферментирал Ядков Специалитет с Трюфел Без Глутен и Без Лактоза D’free 100 г

този продукт Ви носи: 7 точки

Цена за 1 бр:

6.99 лв.

Не е наличен в момента

Тегло:

100 гр.

Състав:

Кашу 84%, кокосово масло, зехтин, трюфели 0.15%, сол, веган закваска (Bifidobacterium, Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus).

Описание на продукта
Веган алтернатива на ферментиралото сирене, направено от сурово кашу, с добавени кокосово масло, трюфели, зехтин, закваска, сол и бифидо бактерии BB-12®. Комбинацията с плътния вкус на трюфел е за ценителите на изтънчените ястия, а високото съдържание на ядки - 84% го прави идеален избор при различни диети или пости - вкусно и засищащо.

• Веган
• Без мляко и лактоза
• Без глутен
• Зряло поне 15 дни
• С пробиотични бактерии BB-12®

Да се съхранява при температура от 4 до 8°C, на място без пряка слънчева светлина.

Енергийност (kcal/kJ) 469 kcal / 1940 kJ
Въглехидрати (г) 12.14 г
от които захари (г) 1.22 г
Мазнини (г) 41.68 г
от които наситени (г) 22.82 г
Протеини (г) 11.29 г
Сол (г) 0.95 г

Произход:

България
Препоръчани продукти