Кафе Капсули Nescafe Dolce Gusto Lungo Intenso 16 бр

този продукт Ви носи: 11 точки

Цена за 1 бр:

11.99 лв.

Не е наличен в момента

Брой:

16 бр.

Вид опаковка:

картонена кутия

Състав:

разтворимо кафе

Описание на продукта
Дълга чаша плътно и наситено еспресо с интензивен вкус, нотки на пипер и какао и богат каймак.
Сила на кафето: 9/10.
Арабика и Робуста.

Добавете 120 ml вода към капсулата. Изберете 4 от скалата.

"Различни хора, различни вкусове! Откликвайки на тази максима, NESCAFÉ® обединява усилия с дългогодишния си партньор KRUPS и представят своя шедьовър - NESCAFÉ® DOLCE GUSTO ®.

Това е първата кафе система, създадена за приготвянето на пълна гама от висококачествени топли напитки в уюта на всеки дом. Нова, иновативна концепция представя NESCAFÉ® DOLCE GUSTO®, която съчетава неповторим, оригинален дизайн на кафе-машина и използването на висококачествени зърна, за да доставят едно перфектно изживяване.

Не пропускай да се потопиш в ароматния свят на кафето, приготвено у дома от професионалиста NESCAFÉ® DOLCE GUSTO®! Просто отпий и ще се увериш.
Благодарение на новите технологии да използваш NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® е толкова лесно! Кафе-машина, която осигурява оптимална температура още от първата чаша, благодарение на специалната си термоблок система и 15 бара налягане, които позволяват само с няколко движения да се насладиш на всеки един от неустоимите вкусове DOLCE GUSTO® и качество, гарантирано от KRUPS и NESCAFÉ®. С патентованата технология на затворената кафе система и капсули ще откриеш тайната на експертите в приготвянето на изкусителни кафе напитки и специалитети."

Произход:

Испания

Производител:

Nestle
Подобни продукти
Loading
Препоръчани продукти