NESCAFE Dolce Gusto Grande Caffе Crema кафе капсули, 16 напитки.

този продукт Ви носи: 5 точки

Цена за 1 бр:

9.99 лв.

Не е наличен в момента

Брой:

16 бр.

Вид опаковка:

картонена кутия

Състав:

печено мляно кафе

Описание на продукта
Добавете 200 ml вода към капсулата. Изберете 7 от скалата.

"Различни хора, различни вкусове! Откликвайки на тази максима, NESCAFÉ® обединява усилия с дългогодишния си партньор KRUPS и представят своя шедьовър - NESCAFÉ® DOLCE GUSTO ®.

NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® е първата система, създадена специално да приготвя цялата гама от
висококачествени топли напитки в уюта на всеки дом. NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® е нова, иновативна концепция, съчетаваща неповторим дизайн на кафе-машина и използването на висококачествени зърна, за да доставят едно перфектно изживяване.

Опитай, потопи се в ароматния свят на кафето, приготвено у дома от професионалиста NESCAFÉ® DOLCE GUSTO®! Ще се увериш в това още от първата глътка.

Благодарение на новите технологии да използваш NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® е толкова лесно!
Машината разполага с термоблок система и 15 бара налягане, което осигурява оптимална температура още от първата чаша. Тези условия позволяват само с няколко движения да се насладиш на всеки един от неустоимите вкусове DOLCE GUSTO® и качество, гарантирано от KRUPS и NESCAFÉ®. Технологията на затворената кафе система и капсули е патентована и доказана като успешна. Открий тайната на експертите в приготвянето на изкусителни кафе напитки и специалитети.


Произход:

Великобритания

Производител:

Nestle
Подобни продукти
Loading
Препоръчани продукти