Ром Bumbu 40% 700 мл

този продукт Ви носи: 90 точки

Цена за 1 бр:

89.99 лв.

БР.
Добави в количката

700 мл.

Вид опаковка:

стъклена бутилка

Описание на продукта
Богати и сложни аромати на ванилия от Мадагаскар, мек карамел, препечен дъб и малко карамел, но не е толкова сладък, както и не толкова силен. Bumbu се гордее с вкусни меки слоеве от подправки, печени ядки и деликатни сладки нотки, които са съвършено смесени, за да създадат лек и изключително гладък ром. Дестилирането на Ром Bumbu The Original е базирано на оригиналната рецепта, създадена от моряци от Западна Индия от 16 и 17 век, които смесват местни карибски съставки в рома си и му дават името „Bumbu“ - наистина оригиналният дух на занаята.
Bumbu се произвежда в историческа барбадоска дестилерия, основана през 1893 г. и непрекъснато експлоатирана повече от 120 години.
Използвайки същите изцяло естествени местни подправки и без изкуствени оцветители и аромати, Bumbu е автентично възраждане на това парче от карибската история, дестилиран на малки партиди и смесван на ръка.
Стъклената бутилка е произведение на изкуството сама по себе си, украсена с потъмнял метал "X" отпред и карта на Карибите отзад. Любимата ни част е старомодната, извънгабаритна тапа - ще чуете празнично "пук" всеки път, когато отворите бутилката.
Bumbu е чудесен за пиене чист, но го опитайте с лед или в любимия си коктейл.

Произход:

Барбадос
Подобни продукти
Loading
Препоръчани продукти