Сайдер Somersby Ябълка Кен 500 мл

този продукт Ви носи: 2 точки

Цена за 1 бр:

2.19 лв.

Не е наличен в момента

500 мл.

Вид опаковка:

кен

Състав:

вода, ферментирал сок от ябълки ( вода, захар, сок от ябълков концентрат), захар, сок от ябълков концентрат, сироп от инвертна захар, въглероден диоксид, естествен ароматизант боровинка, регулатор на киселиността: лимонена киселина, консервант: калиев сорбат, оцветител: карамел (амониев)

Описание на продукта
Самърсби е ябълков сайдер, произведен от ферментирал ябълков сок, с добавка от свежи ябълки, захар, аромати и без изкуствени оцветители и подсладители. Естествен, плодов и освежаващ, с алкохол от 4,5% и само 59 ккал/100 мл., Somersby сайдер е подходящата напитка както за летни горещини, поднесен с много лед, така и за студените зимни дни в топла приятелска компания.
В миналото сайдера е била дума, с която се е наименувало ябълковото вино, направено от ферментацията на различни сортове ябълки, без други добавки.
Естествено сайдера е част и от историята. Появата на бял свят не е точно декларирано, но е известно, че когато римляните завладяват Англия през I век, от тогава е описана алкохолна напитка от ябълки. Така през IX век сайдера става популярен в цяла Европа, предимно Западна. Но мълвата бързо се разпростряла и било ясно, че един ден ще стигне и до България...
Наличността и по нашите ширини вече е факт и си струва да опиташ...
Наздраве!

Подобни продукти
Loading
Препоръчани продукти