*Здравейте!* Всеки ден в 10 и 16 ч. ще отваряме възможност за поръчки до запълване на капацитета ни. *Поради високата натовареност на операторите ни е възможно да бъде подменен продукт без ваше съгласие. Ако не сте удовлетворени от получените продукти, моля ви, пишете ни и ще се свържем с вас. *Временно преустановяваме изпращането на поръчки за страната. Благодарим ви за разбирането и доверието!

Червено вино Каберне Фран Edoardo Miroglio 0.75л

този продукт Ви носи: 9 точки

Цена за 1 бр:

16.99 лв.

БР.
Добави в количката

750 мл.

Подобни продукти
Описание на продукта
Каберне Фран с пурпурен цвят с красиви, ярки отблясъци. Носът е атрактивен, със свежи акценти на пикантни подправки и черни зрели череши. Вкусовият аромат е доминиран от зрели черни боровинки, касис, елегантно комбинирани с дискретни препечени акценти и пикантни подправки.

Притежава вкус с отлична структура, много сочен и елегантен, завършва дълго с вибрираща, мека свежест и спомен за сочни плодове.

Отлежавало е 10 месеца в 225 л барици от френски дъб.

Комбинира се с: Ароматни терини от меса или черен дроб с подправки, печени и задушени агнешки меса, патешко или гъше месо със сладко-кисели сосове, пернат дивеч, ястия от телешко месо с подправки и винен сос.