Yeni Raki 700 мл

този продукт Ви носи: 25 точки

Цена за 1 бр:

24.99 лв.

БР.
Добави в количката

700 мл.

Вид опаковка:

стъклена бутилка

Описание на продукта
Най-обичаната турска алкохолна напитка се произвежда от 1944 година. Счита се за традиционен алкохол за Турция и в същото време е една от най-консумираните анасонови напитки по света. Произвежда се от най-доброто грозде от Анадолския регион и има 74 годишна история. Това е анасоновата алкохолна напитка с най-висок обем продажби по цени на дребно в света. (Според Impact Databank 2017)

Йени Раки, произведена от най-фините анатолийски гроздови сортове, тази магическа напитка има 69 годишна история и е най-продаваната анасонова напитка в света ( според Impact Databank 2012)

Йени Раки е символ на споделяне, свързване, любов и приятелство.
Сервирането на Йени Раки не е просто това, което предполагате, моментът трябва да се споделя с приятната компания на приятели, храна и по време на оживен разговор около масата. Как се пие Йени Раки: първо, добавете вода, след това лед. Винаги пийте вашата раки охладена или с лед. Раки трябва да бъде консумирана бавно, с мезета в топла и забавна обстановка.

Идеалните мезета и ястия за Йени раки: бялото сирене, пъпеш, хайдари - мнго популярно мезе за раки, направено от кисело мляко добавени малко чесън, мента, паприка, черен пипер, кимион и зехтин. Идеално допълнение са прясната риба на скара и калмарите.

Произход:

Турция
Препоръчани продукти