*Здравейте!* Всеки ден в 10 и 16 ч. ще отваряме възможност за поръчки до запълване на капацитета ни. *Поради високата натовареност на операторите ни е възможно да бъде подменен продукт без ваше съгласие. Ако не сте удовлетворени от получените продукти, моля ви, пишете ни и ще се свържем с вас. *Временно преустановяваме изпращането на поръчки за страната. Благодарим ви за разбирането и доверието!

Узо Бабадзим 0.7л

този продукт Ви носи: 9 точки

Цена за 1 бр:

19.99 лв.

БР.
Добави в количката

700 мл.

Състав:

Алкохол – произведен от материали от земеделски произход Анасон (Pimpinella anisum), Копър (Foeniculum vulgare) Звездовиден анасон (Illicium verum). Билки – Семейната традиция, предавана от поколение на поколение, повелява използването на билки от връх Пагайо (Македония, Гърция), чиито вид и количество е най-дълбоката и строго пазена тайна на фамилията. Дестилирана или дейонизирана вод

Подобни продукти
Описание на продукта
Узо Бабадзим – една от най-висококачествените и чисти Узо напитки от Гърция, произведенo от 100% дестилат.

Нежен аромат на анасон изпълва носа и небцето. Добре балансирано в устата, с деликатна сладост, аромат и послевкус.

Узото се развива в продължение на столетия като микс от дистилирани джибри и други кобинации от захаридни суровини. То се класифицира в категорията анасонови напитки, които представляват алкохолни питиета с аромат на анасон, получен от специален сорт копър - растение във формата на морска звезда.

Основната разлика между узото и другите анасонови напитки идва от традиционния дистилационен процес. Производството на узо се осъществява предимно и единствено в Гърция (официално сертифицирано през 1989г). Узото се счита за национално питие на гърците.

Предложения за съчетване с храна: риба, морски дарове и пържени мезета.

Алк.: 40 %