View

Цена за 1 бр:

39.99 лв.

Не е наличен в момента

150 мл.

Състав:

рaстителен керaтин, хиaлуронова кисeлина, eкстракт от гъбa юн-ши /кoриолус/, сeрамиди. Фoрмула без силикoни, хлoриди и сулфaти.

Описание на продукта
  • ФИТОКЕРАТИН СПРЕЙ 150МЛ
Възстановяващ термозащитен спрей
96% клинично доказана защита на косата при нагряване 200° C

Термичната обработка на косата причинява дехидратация, увреждане на кератиновите фибри и загуба на аминокиселини. Лаборатории PHYTOSOLBA разработиха изключителен продукт за защита на косата - ВЪЗСТАНОВЯВАЩ ТЕРМО-ЗАЩИТЕН СПРЕЙ PHYTOKÉRATINE. Благодарение на уникалната си формула, която се активира от топлина, възстановяващият термо-защитен спрей PHYTOKÉRATINE възвръща силата на косата и копринената й мекота и я защитава от вредното влияние на термично третиране със сешоар, преса, маша. Ексклузивна формула, който действа едновременно ПОВЪРХНОСТНО върху кутикулите, благодарение на инкапсулирани серамиди, извлечени от оризови трици, които възстановяват и изглаждат кутикулите и в ДЪЛБОЧИНА в сърцевината на косъма, благодарение на възстановяващ растителен кератин и хиалуронова киселина за оптимално ниво на хидратация. Под въздействие на топлината, термо-активен натурален екстракт от гъба Юн Жи (богата на термо-активиращи се протеини) защитава фибрите на косата от топлина и накъсване, по време на сушене и изправяне и запечатва дълбоко инжектирания кератин в сърцевината на косъма, като повишава ефективността му.

  • РЕЗУЛТАТИ:
Структурата на косъма е трайно възстановена и реконструирана в дълбочина. Клинично изследване със сканиращ електронен микроскоп доказва защита над 96% на косата при нагряване до 200° C.
В резултат косата е устойчива, защитена в дълбочина и на повърхността, копринено мека и лесна за разресване и стилизиране. Структурата на косъма е реконструирана и подсилена, блясъкът е възстановен.

  • СЪСТАВ:
-растителен кератин – проникването му във вътрешността на фибрите на косата има изключителен възстановяващ ефект,
-хиалуронова киселина - дълбоко пенетрираща технология за компенсация на дехидратацията в сърцевината на косъма,
-инкапсулирани серамиди, извлечени от оризови трици, които възстановяват и изглаждат кутикулите,
-термо-активен натурален екстракт от гъба Юн Жи (кориолус) - защитава фибрите на косата от топлина и накъсване и запечатва дълбоко инжектирания кератин в сърцевината на косъма.
Формула без съдържание на силикони, хлориди, сулфати.

  • ПРИЛОЖЕНИЕ:
Малко количество от продукта се нанася по дължината и в краищата на косата върху влажна коса, преди разресване и изсушаване със сешоар. БЕЗ ИЗПЛАКВАНЕ.
Подходящ за употреба и върху суха коса, за по-лесно стилизиране.

  • ОПАКОВКА: Спрей, 150 мл

Препоръчани продукти