ФИТОБАУМ БАЛСАМ БОЯДИСАНА КОСА 150МЛ

Цена за 1 бр:

35.99 лв.

Не е наличен в момента

150 мл.

Състав:

78% растителни съставки във формулата: Екстракт от облепиха, екстракт от грейпфрут, рициново масло, киселини от цвят на хибискус, екстракт от слънчоглед, извлек от слез

Описание на продукта
  • ФИТОБАУМ БАЛСАМ БОЯДИСАНА КОСА 150МЛ
PHYTOBAUME Èclat Couleur

Балсам за боядисана коса
Експерти в грижата за коса с растителни съставки, Лаборатории Phytosolba разработват формули, в които комбинират екстракти от най-ценните и ефективни съставки с ботанически произход за красива и здрава коса. В процеса на боядисване на косата, алкалното pH ниво отваря космените кутикули за да се улесни проникването на пигментите. Косата остава незащитена, чувствителна и слаба. За да се предотврати по-нататъшното увреждане на косата е необходимо да се затворят космените кутикули. Това се постига с употреба на специално разработени шампоани със съдържание на киселини, които стабилизират цвета и придават блясък, в комбинация с балсами, които защитават косата и възстановяват структурата й. Балсам PHYTOBAUME Èclat Couleur е специално разработен да предпазва боядисаната коса и да придаде допълнителен блясък. Има експресно действие. Улеснява разресването и стилизирането на косата, придава мекота, блясък и дълготраен цвят. Формулата съдържа екстракт от облепиха с подхранващи и антиоксидантни свойства, който защитава клетките и стабилизира цвета. Комбинацията от екстракт от грейпфрут и киселини, извлечени от цвят на хибискус затваря кутикулите и придава блясък на косата.

  • СЪСТАВ:
78% растителни съставки във формулата:
Екстракт от облепиха, екстракт от грейпфрут, рициново масло, киселини от цвят на хибискус, екстракт от слънчоглед, извлек от слез.

  • УПОТРЕБА:
Малко количество от балсама се нанася върху влажна коса след измиване с шампоан. Разнася се по дължината на косата. Изплаква се обилно.

  • ПРЕПОРЪЧВА СЕ ПРИ:
Боядисана или изсветлявана коса.

  • ОПАКОВКА:
Туба, 150 мл.

  • ДОКАЗАНА ЕФЕКТИВНОСТ*:
ЗАЩИТА НА ЦВЕТА 81%
БЛЯСЪК 81%
КОПРИНЕНА МЕКОТА 88%
ЛЕСНО РАЗРЕСВАНЕ 81%


Подобни продукти