View

Цена за 1 бр:

19.59 лв.

Не е наличен в момента

200 мл.

Състав:

Water, Isobutane, Vp/Methacrylamide/Vinyl Imidazole Copolymer, Polyquaternium-46, Panthenol, Propane, Laureth-3, Cocotrimonium Methosulfate, Ceteareth-25, Benzophenone-4, Propylene Glycol, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Fragrance.

Описание на продукта
  • ДЖОН ФРИЕДА ПЯНА ЗА ОБЕМ 200МЛ
Гамата Luxurious Volume съдържа вдъхновени от опита на салоните, иновативни продукти, доказали способността си да придават обем, трансформирайки тънката коса в плътна, здрава прическа. За дамите, които искат зашеметяващ ефект на прическа достойна за „червен килим” – гамата на John Frieda Luxurious Volume е за вас!

  • Luxurious Volume Пяна за обем и блясък
Ултра-лека формула без алкохол, която обгръща косъма, за да заздрави основите му и да подсили обема. Продуктът съдържа коктейл от стилизиращи полимери, максимизиращи обема; фиксира прическата и устоява на влажността. Термалната защита предоставя на косата щит от стреса на топлинната обработка.

  • Употреба:
След измиване с шампоан и балсам подсушете косата с кърпа. Разклатете добре флакона и го обърнете надолу. Нанесете муса и разтъркайте в дланите. Започнете от корените, като разделите с пръсти косата на сектори и нанесете равномерно. Без отмиване.

  • Предупреждание:
Опасно запалимо. Флакон под налягане. Да не се излага на пряка слънчева светлина и да се съхранява при температура не по-висока от 50 градуса. Да не се пръска срещу открит пламък или всякакъв нажежен материал. Да се държи на разстояние от запалителни източници. Да не се пуши при употреба или докато косата е напълно изсушена. Злоупотребата с нарочно впръскване и вдишване може да доведе до наранявания и да бъде фатална. Да не се пробива и да не се изгаря след употреба. Флаконът може да бъде изхвърлян, когато е напълно изпразнен. Използвайте само както е указано.Подобни продукти
Loading
Препоръчани продукти