View

Цена за 1 бр:

95.19 лв.

Не е наличен в момента

30 мл.

Състав:

WATER (AQUA), ALCOHOL (ALCOHOL DENAT), HEXYLENE GLYCOL, PENTYLENE GLYCOL, PPG-26-BUTETH-26, ACETYL TETRAPEPTIDE-2, BIOTIN, CARAMEL, CREATINE, DEXTRAN, FRAGRANCE (PARFUM), PANTHENOL, PANTOLACTONE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PYRIDOXINE HCL, TOCOPHERYL NICOTINATE.

Описание на продукта
  • ДЮКРЕ КРЕАСТИМ ЛОСИОН ПРОТИВ КОСОПАД 2БР *30МЛ
Реакционен косопад след раждане, при стрес, умора
Ускорява растежа, видимо намалява косопада   
Креатин + Тетрапептид + Витамини В5, В6, В8    Видими резултати още от 1-вия месец**

  • Предназначение:
Реакционният косопад се наблюдава основно при жени, вследствие на стрес, след раждане, смяна на сезоните, едновременен прием на медикаменти или емоционален шок...   

  • Свойства:
Лосионът против косопад Креастим, богат на креатин, тетрапептид и витамини, е адаптиран отговор при реакционен косопад.Тази комбинация от активни съставки действа като истински „катализатор" на фазата на растеж на косъма, като благоприятства развитието на клетките на космената луковица, доставяйки им необходимите енергийни елементи и стимулирайки основните фактори за поддържането на фазата на растеж на косъма и микроциркулацията на скалпа.*Така косата е гъста и подсилена, косопадът е редуциран, а космената маса нараства. Леката текстура на лосиона позволява оптимално проникване, без да омазнява косата. Още от първите нанасяния, косата възвръща своята сила, жизненост и обем. Неговата формула с много добра толерантност, е подходяща и за най-чувствителния скалп.

  • Начин на употреба:
Нанасяйте 10 пулверизации 3 пъти седмично върху сух скалп. Масажирайте добре, за да спомогнете проникването на лосиона. Без изплакване. Избягвайте да нанасяте шампоан в следващите 2 часа след използването на лосиона. Периодът на употреба трябва да продължи минимум 2 месеца. Една опаковка е предназначена за 2-месечен пълен курс на употреба.Предупреждение при употреба:Да не се впръсква в очите.Да не се вдишва. Да се използва в добре проветриви помещения. Да не се поглъща. Само за външна употреба. Да не се употребява при деца и юноши. Тестван под дерматологичен контрол. * Активни съставки, тествани in vitro** Клинично проучване за ефикасност, осъществено върху 32 субекта, след 1 месец употреба: резултати за намаление на косопада.  

Вид на опаковката: 2 флакони х 30 ml.Производител: "Пиер фабр Дермо-Козметик", Франция.


Препоръчани продукти