ГРИКО ПОЛ ВИРУМИН УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ 250МЛ

Цена за 1 бр:

36.99 лв.

БР.
Добави в количката

250 мл.

Състав:

Вода, Пропиленгликол, Екстракт от кора на английски дъб, Екстракт от листа наХамамелис виргиниана,Натриев хиалуронат, Феноксиетанол,Етилхексилглицерин,Екстракт от люспи от Елда, Екстракт от посевен овес, Биозахарид Гума-1,Глицерин, Екстракт от корен на бодлив залист, Екстракт от кора на лимон, Екстракт отгорски енчец, Бензоена киселина, ехидрооцетна киселина, Пантенол, Полисорбат 20, Акрилатите / C10-30 алкилакрилат кросполимер, Триетаноламин, DMDM хидантоин, Млечна киселина, Алантоин, Парфюм

Описание на продукта
ПРИЛОЖЕНИЕ: Продуктът оказва благоприятен ефект върху микрофлората на интимните зони. Той поддържа имунитета и защитава срещу неблагоприятни лезии в лигавицата. Действапротивовъзпалително, намалява симптомите, свързани с възпалителни изменения като сърбежили парене, действа против подуване на възпалените области, регенерира ,овлажнява, успокоявараздразнените области ,оставя дълготрайно усещане за свежест.
НАЧИН НА УПОТРЕБА: ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНИРАЩ ГЕЛ за интимнахигиена е предназначен за ежедневна, редовна употреба. Нанесете тънък слой от ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНИРАЩ ГЕЛ като използвате памучен тампон илимарля като предварително старателно измитете интимната зона (външните полови органи иобластта на перинеума / ануса). Процедурата по нанасяне на гела трябва да се извърши като сезапочне с репродуктивните органи към перинеума / ануса или до част от интимната зона, когатое необходимо. Изчакайте, докато гела напълно се абсорбира. Не е позволено да се използваткаквито и да било други продукти с идентично или аналогично приложение едновременно с ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНИРАЩ ГЕЛ.
В случай на възникване на каквато и да било негативна реакция в зоната където ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНИРАЩ ГЕЛ се използва. Препоръчва се незабавнода се прекрати употребата и се свържете с Вашия лекар. ПРЕПОРЪКИ И ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ: Продуктът е предназначен за външнаупотреба, предназначен е изключително за използване на измити / почистени интимни зони (външни полови органи и перинеума / ануса) Измивайте ръцете си внимателно следприлагането на гела. Гелът не трябва да се използва върху наранена кожа, отворени рани, екземи. Избягвайте контакт с очите. Ако настъпи контакт на очите с гела, е необходимонезабавно да ги измийте с чиста вода и се свържете с Вашия лекар. В случай на случайнопоглъщане на гела е необходимо веднага да се свържете с Вашия лекар.
P.W.M. GAMA – ПОЛША
Опаковка 250 мл тубаПодобни продукти