*Здравейте!* Всеки ден в 10 и 16 ч. ще отваряме възможност за поръчки до запълване на капацитета ни. *Поради високата натовареност на операторите ни е възможно да бъде подменен продукт без ваше съгласие. Ако не сте удовлетворени от получените продукти, моля ви, пишете ни и ще се свържем с вас. *Временно преустановяваме изпращането на поръчки за страната. Благодарим ви за разбирането и доверието!

БИОДЕРМА ФОТОДЕРМ АПРЕ СОЛЕЙ МЛЯКО СЛЕД СЛЪНЦЕ 500МЛ

Цена за 1 бр:

39.99 лв.

БР.
Добави в количката

500 мл.

Състав:

Подобни продукти
Описание на продукта
БИОДЕРМА ФОТОДЕРМ АПРЕС СОЛЕЙЛ МЛЯКО СЛЕД СЛЪНЦЕ 500МЛОсвежаващо мляко за след слънце
ПОКАЗАНИЯ: Мляко за след слънце, подходящо за:чувствителна кожа;суха кожа;слънчево изгаряне. Подхранва и успокоява. Удължава тена. За деца и възрастни.
СВОЙСТВА: Обогатен с омекотяващи и успокояващи активни съставки, Photoderm Apres-soleil интензивно хидратира, облекчава дискомфорта на кожата след излагане на слънце и удължава трайността на естествения тен. Изключителният патент CELLULAR BIOPROTECTION активира естествените защитни сили на кожата, предпазва клетките и предотвратява преждевременното кожно стареене. Хипоалергенен. Отлична толерантност. С аромат. Без парабени. За лице и тяло. За възрастни и деца. 
ПРИЛОЖЕНИЕ: Нанасяйте върху почистена и напълно подсушена кожа.
ПРОИЗВОДИТЕЛ: BIODERMA LABORATOIRE DERMATOLOGIQUE