View

Цена за 1 бр:

39.19 лв.

Не е наличен в момента

100 мл.

Състав:

Състав на Phyto Phytoplage Sun Spray / Фито Фитоплаж Слънцезащитен спрей за коса х100 мл Растителни активни съставки: Екстракт от слънчоглед.

Описание на продукта
  • ФИТОПЛАЖ СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН СПРЕЙ ЗА КОСА 100МЛ
HUILE PROTECTRICE - PHYTOPLAGE

СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН СПРЕЙ ЗА КОСА
Идеята да защитим косата от слънцето, така както защитаваме кожата, вдъхнови Лаборатории Phytosolba да създадат първото слънцезащитно масло за коса. Без промяна във формулата в продължение на 40 години, HUILE PROTECTRICE се превърна в ЛЕГЕНДАРЕН ПРОДУКТ, а опаковката му е съобразена с модата и колекционерите. За неговата 40-годишнина избрахме нов винтидж стил в съвършена хармония с ранните му години.
HUILE PROTECTRICE е СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН СПРЕЙ ЗА КОСА с уникална формула, който защитава, хидратира и подхранва косата. Придава блясък и еластичност, запазва цвета на боядисаната коса. Защитава косата от UV лъчите, има антиоксидантен ефект, като действа срещу свободните радикали. Придава „мокър“ ефект на прическата. Предпазва от вредното влияние на солта и хлора. Екстрактът от маслина във формулата подхранва косата. Етеричните масла от градински чай, розмарин и невен хидратират и омекотяват. Рициновото масло придава блясък.

  • Подходящ за:
Много суха и увредена коса

  • Състав: 99% съставки от растителен и естествен произход:
Восък от маслина
Екстракт от невен
Рициново масло, добито от растения
Екстракт от розмарин
Екстракт от градински чай
Без съдържание на силикон
Без съдържание на изкуствени оцветители
UV филтри + анти-UVB полимер: защитават и предпазват косата

  • Приложение:
Впръсква се върху суха или влажна коса преди и по време на излагане на слънце. Нанася се след всяко мокрене на косата в море или басейн.

  • Текстура:
Флуидна текстура

  • Резултати :
Ефект „мокра коса”
Запазване на естествения или боядисан цвят
Плътна и блестяща коса

  • Опаковка:
Алуминиев флакон със спрей, 100 мл.

Препоръчани продукти