Аерозол против насекоми Autan Family Care 100 мл

този продукт Ви носи: 11 точки

Цена за 1 бр:

12.99 лв.

Не е наличен в момента

100 мл.

Описание на продукта
Autan Family spray сух спрей аерозол, репелент.

Нова генерация дерматологично тестван репелент, който предпазва цялото тяло от ухапвания от комари. Сухият аерозол изсъхва незабавно при контакт с кожата, без да я прави лепкава или мазна. Защитава ефективно в продължение на 4 часа. Оставя лек и приятен аромат.
Начин на употреба:
Дръжте опаковката на разстояние 15-20 см от кожата или дрехите и пръскайте. Пазете очите и устата. Не пръскайте директно върху лицето. Нанесете препарата върху дланите на ръцете и така третирайте кожата на лицето и около ушите. За по-продължителна защита може да повторите нанасянето на всеки 4 часа.
Рискови фази:
Изключително запалим!
Дразни очите!
Съвети за безопасност:
Да се пази далеч от достъп на деца. Да се съхранява далеч от източници на запалване. Да не се пуши. Да не се вдишва аерозола. Да се избягва контакт с очите. При попадане в очите те веднага се изплакват обилно с вода и да се потърси медицинска помощ. Да се използва само на проветриви места.
Внимание:
Да се използва само по предназначение. Флакон под налягане да се предпазва от пряка слънчева светлина и да не се подлага на въздействие на температури превишаващи 50ºС. Да не се пробива или изгаря след употреба. Да не се пръска върху открит пламък и всякакъв друг нажежен материал. Само за външна употреба! Да не се нанася върху или в близост до синтетични материи (различни от найлон), мебели, пластмаса, стъкла на часовници, кожени и боядисани (лакирани) повърхностни, включително автомобили.
Не използвайте при деца под 3 години.
Не нанасяйте по ръцете на деца. За деца продуктът се прилага от възрастен. При дразнене прекратете употребата. Не използвайте повече от 2 пъти за 24 часа и избягвайте прекалената употреба.

Подобни продукти
Loading
Препоръчани продукти