Таблетки за Съдомиялна Finish All in 1 Powerball 100 бр

този продукт Ви носи: 45 точки

Цена за 1 бр:

49.99 лв.

БР.
Добави в количката

Брой:

100 бр.

Вид опаковка:

кутия

Състав:

5 - <15 % нейоногенни повърхностно активни вещества, 5 - <15 % поликарбоксилати, < 5 % фосфонати, < 5 % нейоногенни повърхностно активни вещества, Съдържа ензими (Subtilisin, Amylase) и парфюми

Описание на продукта
Мултифункционална таблетка за съдомиялна машина - за чисти и блестящи съдове. Мощната съставка POWERBALL се справя с най-упоритите мазнини, като осигурява дълбоко почистване. Действие за предварително накисване. Мощно почистване. Справя се с мазнините. Изплакваща функция. Предпазва машината от котлен камък. Нискотемпературно действие.

Начин на употреба: Да се докосва само със сухи ръце! За най-добри резултати, поставяйте една таблетка в сухия диспенсър. Не разопаковайте таблетката. Ако таблетката не пасва обърнете се за съвет към производителя на съдомиялната или вижте ръководството. За най-добри резултати при кратки цикли, поставяйте таблетката Finish All in 1 на дъното на Вашата съдомиялна, до филтъра. Опаковката да се затваря винаги плътно след употреба. За най-добри резултати използвайте 50/55°С или с автоматичните програми.

  • Внимание: Може да предизвика алергична реакция. Дръжте далече от достъпа на деца. Да се избягва контакт с очите. При контакт с очите: веднага да се промият внимателно с вода и да се потърси медицинска помощ. Не поглъщайте. При поглъщане да се потърси незабавно медицинска помощ и да се покаже опковката или етикета.

Произход:

Унгария
Подобни продукти
Loading
Препоръчани продукти