Обезмаслител Meglio Orange помпа 750 мл

този продукт Ви носи: 3 точки

Цена за 1 бр:

5.59 лв.

Не е наличен в момента

750 мл.

Вид опаковка:

помпа

Описание на продукта
Почистващ препарат, Силно концентриран със силно обезмасляващо действие, които благодарение на уникалната си формула разгражда мазнините и мръсотията в дълбочина. Не уврежда третираните повърхности както за домашна, така и за професионална употреба. Универсален продукт за премахване на мазнини, упорити петна и почистване на много силно замърсени повърхности.

Приложение:
кухненски печки и котлони, стъклокерамични плотове, дограма /вкл. и ПВЦ/, кухненски плотове, плочки, фуги, керамика, фурни, абсорбатори, скари, барбекю, камини, дрехи, работни маси, прибори, инструменти, двигатели, мотори, автомобили, велосипеди, остатъци от насекоми, пластмасови мебели, тенти, трудни и упорити за изваждане петна от дрехи и всички мазнини и петна трудни за почистване.

Начин на употреба: Напръскайте повърхността и оставете да подейства няколко секунди, след което изплакнете с вода.
За фурни: затоплете фурната до 50-60оС преди да напръскате. За абсорбатори: накиснете филтрите в топъл разтвор 10% от препарата.
Преди употреба върху цветни тъкани, тествайте на скрито място.
Да не се използва върху поликарбонати , като например душ кабини, шлемове на каски и други. Не използвайте върху изделия от натурално /необработено/ дърво.

Внимание: да се пази далече от достъп на деца. При контакт с очите, те веднага да се изплакнат обилно с вода и да се потърси медицинска помощ. При поглъщане да се потърси незабавно медицинска помощ и да се покаже опаковката или етикетът. При поглъщане да се предизвика повръщане. При много чувствителна кожа използвайте защитни ръкавици.

Подобни продукти
Loading
Препоръчани продукти