SUPER ОФЕРТА: Безплатна доставка ЗОНИ: 0, I и II за поръчки над 30лв. Възползвай се!

Обезмаслител Чисто 700мл

този продукт Ви носи: 3 точки

Цена за 1 бр:

6.99 лв.

БР.
Добави в количката

700 мл.

Описание на продукта
Чисто има иновативната формула с активна пяна, която обезмаслява и дезинфекцира като оставя блестяща от чистота Вашата кухня.

Успешно отстранява устойчиви мазни замърсявания върху различни водоустойчиви и алкалноустойчиви повърхности: кухненски шкафове, мивки, подове и оборудване - фурни, готварски печки, скари, фритюрници, абсорбатори, хладилници, мивки, предмети от пластмаса, метал, порцелан и стъкло в бита и в обекти за производство и търговия с храни, индустриални обекти и такива с обществено предназначение. Освен това е подходящ и за премахване на петна върху тъкани. Оставя свеж аромат.

Унищожава 99,9% от всички познати микроорганизми като Staphylococcus aureus, Escherichia Coli, Enterococcus hirae, Candida Albiсans, Pseudomonas aeruginosa.

За повърхности: напръскайте, оставете да действа от 10 до 20 мин. Забършете неколкократно с мокра гъба или кърпа до почистване.

За фурни и при други тежки замърсявания повторете процедурата, като употребите механично разтъркване с четка или гъба.

За тъкани: намокрете мазното петно с чиста вода, напръскайте обилно с препарата. Оставете да действа няколко минути, като следите за промяна в цвета. Изплакнете и изперете ръчно или машинно с подходящо перилно средство. При третиране на различна от гореизброените повърхности, нанесете препарата върху малка, скрита част. При задоволителен резултат, продължете с почистването.

Подобни продукти