Прах за пране Teo Bebe Sweet Lavender 20 пр. 1.5 кг

този продукт Ви носи: 9 точки

Цена за 1 бр:

8.69 лв.

Не е наличен в момента

Тегло

1.5 кг..

Вид опаковка:

пакет

Описание на продукта
Тео bebe е прах с дългогодишни традиции на българския пазар, който се стреми да предложи най-нежната грижа за бебето и най-доброто изпиране на бебешките дрешки.

Тео Bebe не дразни чувствителната бебешка кожа и не причинява алергични реакции. Мекият натурален сапун в праха отстранява и упоритите петна и предпазва тъканите, а нежните бебешки аромати са специално подбрани, за да превърнат допира с дрешките в истинско удоволствие за майката и бебето.

Сега Тео Bebe предлага значителна иновация за още по-нежна грижа : прах за пране без фосфати. Със своята клинично тествана и eco-friendly формула Teo Bebe се превръща в най-добрия приятел не само на майката и бебето, но и на околната среда.

Грижливо създадените перилни продукти от серията Тео bebe са подходящи както за бебета, така и за хора с чувствителна кожа. Те са клинични тествани и изцяло съобразени със спецификата на деликатната кожа и с тъканите, до които тя се докосва.

Тео bebe е създаден с любов и внимание, за да се грижи за всички дрешки и завивки, които са в непосредствен контакт с нежната кожа на бебето. Той е хипоалергенен продукт, подходящ за употреба при наличие на чувствителна или предразположена към инфекции или раздразнения кожа. Притежава отличен перилен ефект дори и при 30 градуса температура. Подходящ за ръчно и автоматично пране.

С Тео bebe е препоръчително да се изперат дрешките на бебето и тъканите, предназначени за него още преди раждането.
Дерматолозите също така препоръчват използването на бебешки прах за пране за дрехите и спалното бельо на родителите до навършването на първата година на бебето, тъй като те са в непосредствен допир с кожата му.

Нежната грижа на Тео bebe гарантира спокойствието, от което всяка майка и бебе се нуждаят още от първия ден.

Ново!!! Тео bebe Camomile – с релаксиращ и противовъзпалителен ефект!


Произход:

България

Производител:

Фикосота
Препоръчани продукти