Капсули за пране Savex Super Caps 2in1 Arctic 12 бр

този продукт Ви носи: 7 точки

Цена за 1 бр:

8.69 лв.

Не е наличен в момента

Брой:

12 бр..

Описание на продукта
Супер лесно и супер ароматно решение за Вашето пране Savex Super Caps са голямата иновация в портфолиото на Savex. Уникалната капсула с формата на цвете е комбинация от точна доза концентриран перилен препарат и парфюмно ядро, които заедно Ви гарантират искрящо чисти и свежо ухаещи дрехи.

- Премахва петна и ежедневни замърсявания само с 1 капсула;
- Оставя свеж и силен аромат върху дрехите;
- Лесно се разтваря дори при ниска температура;
- Удобна двукомпонентна капсула за лесно дозиране;

Защо да избера Savex Super Caps ?
Savex Super Caps са специално разработени да се разтварят бързо и да проникват дълбоко в тъканите. Капсулите съдържат толкова концентрират препарат, че дори само една има силата да отстрани трудните петна, осигурявайки висококачествено ниво на изпиране

Интензивен аромат

Savex Super Caps подсилват свежестта на Вашето пране благодарение на високото си съдържание на парфюмен аромат. За целта иновативната двукомпонентна капсула има специално отделно парфюмно ядро. Насладете се на дълготрайния

Лесни за употреба!

Край на досадното дозиране и бъркотията при разливане. Една капсула съдържа точното количество концентриран препарат за безкромпомисно изпиране. Само винаги първо поставяйте капсулата на дъното на барабана в задната част и след това мръсните дрехи отгоре.

Лесни за дозиране!

Препоръчителната доза за мека и средно твърда вода, слабо до средно замърсени дрехи, е ЕДНА капсула на пране, независимо от температурата. Само в райони с твърда вода и при силно замърсени дрехи, препоръчваме използването на 2 капсули за една пералня.

Произход:

България
Подобни продукти
Loading
Препоръчани продукти