Био таблетки за съдомиялна Sonett 25бр х 20гр

този продукт Ви носи: 9 точки

Цена за 1 бр:

16.99 лв.

Не е наличен в момента

Брой:

25 бр.

Състав:

цитрат, сода, силикати, натриев перкарбонат, полиаспарагинова киселина, сулфатирано рициново масло

Описание на продукта
  • БИО ТАБЛЕТКИ ЗА СЪДОМИЯЛНА SONETT 25БР Х 20ГР
Описание:
Основните действащи съставки на ТАБЛЕТКИ - SONETT са: сода, силикати и сулфатирано рициново масло. Те размекват остатъците от храна, емулгират и разграждат мазнините. Избелващият кислород (натриев перкарбонат) отстранява от чашите следите от чай и кафе. Цитратът и полиаспарагиновата киселина (белтък, който се съдържа в черупките на мидите и охлювите, но е синтезиран по петрохимичен път) улавят варовиковите остатъци във водата за изплакване. Както при всички продукти SONETT съставките са напълно биологично разградими.

  • Употреба:
по една или две таблетки в зависимост от степента на замърсеност на съдовете.

  • Забележка:
Устройството за омекотяване на водата (йонообаменител) на миялната машина трябва да се настрои една степен по-високо от действителната степен на твърдост на водата. Отделенията за сол и течност трябва периодично да се пълнят.

Сертифицирано екологично качество:

Цялата продуктова гама на SONETT има сертификат ECOGARANTIE, знакът за първокласно качество на екологичните перилни и почистващи препарати.

Знакът ECOCONTOROL е гаранция, че собствените ни критерии за качество се проверяват и доказват редовно от независим контролиращ орган.

Препоръчани продукти