В Зелена Ферма се прави пълномаслено прясно и кисело мляко, кашкавал, сирене и айрян. Продуктите  са направени по традиционни рецепти и са био сертифицирани.
Кравите прекарват близо 9 месеца от годината на паша в Троянския балкан, а когато навън е студено, кравефермата там предлага изключителни грижи за животните. След това  млякото се обработва в мандра, намираща се в екологично чистия район на град Земен.
Всичките  продукти са пълномаслени и по този начин млякото запазва всичките си витамини, минерали и ензими. Например при обезмасляването се губи витамин А, който е важен за разтварянето на мазнините и е полезен за очите и кожата.
   
   
 
 
        
    
        
            | Хранителни   стойности за | 100 г | 
        
            | Енергийност (kJ/ккал) | 1170/283 | 
        
            | Въглехидрати (г) | 1,09 | 
        
            | от които захари (г) | 1 | 
        
            | Мазнини (г) | 25 | 
        
            | от които наситени (г) | 16,05 | 
        
            | Белтъчини (г) | 13,3 | 
        
            | Сол (г) | 5,5 | 
    
 
     
   
    
Произход:
  България