Био Краве Сирене Harmonica 400 г

този продукт Ви носи: 13 точки

Цена за 1 бр:

13.39 лв.

Не е наличен в момента

Тегло:

400 гр.

Състав:

Биологично сертифицирано краве мляко, сирищна мая, закваска, регулатор на киселинността - калциев хлорид, сол.

Описание на продукта
Букетът на сирене Harmonica е автентичен саламурен вкус и аромат на българско бяло сирене, който няма как да се сбърка.

Суровината отново е млякото на животните от био кравефермите в Троянския Балкан, които се хранят основно със зелена и тучна трева от чистите пасища в околността. Самото сирене правим в био мандра, в Старо село в същия балкан.

Традиционната технология на производство, която следваме, е въпрос не само на чест. Единствено така белтъчините, аминокиселините, витамините, минералите и другите ценни микроелементи в готовия продукт могат да се усвоят.

Зреенето е последният етап в приготвянето на сиренето, при който се получават сложни промени в съставните му части, най-съществени са в белтъците. Само истински узрялото сирене е лесно смилаемо и добре усвоимо от организма. Затова го оставяме да зрее минимум 45 дни, както е редно. Така всички биохимични и микробиологични процеси протичат естествено, без да използваме ускоряващи процесите трикове, типични за съвременната индустрия.

В сиренето има много аминокиселини, калций и фосфор, които повишават имунитета, укрепват костите и предпазва от кариеси. Сиренето може да подсили изтощения от някои заболявания организъм. Да подобри храносмилането. Разбира се, ако е направено добре, от чисто и истинско мляко.

 

 

Хранителни стойности за  100 г
Енергийност (ккал/kJ) 262/1088
Въглехидрати (г) 3,4
Мазнини (г) 24
Протеини (г) 14,9
Сол (г) 2,2

 

Произход:

България

Производител:

Harmonica
Подобни продукти
Loading
Препоръчани продукти