Пробиотичен нискомаслен йогурт. В 1 г се съдържат най-малко 1 милион живи, пробиотични култури от Lactobacillus acidophilus и Бифидобактерии. Редовната консумация по 1 чаша на ден спомага за балансиране на чревната флора и поддържане на естествените защитни сили на организма.
Да се съхранява в хладилник при температура от 4°C до 6°C.
| Енергийност (kcal/kJ) |
45 kcal / 189 kJ |
| Въглехидрати (г) |
4.1 г |
| от които захари (г) |
4.1 г |
| Мазнини (г) |
1 г |
| от които наситени (г) |
0.7 г |
| Протеини (г) |
4.3 г |
| Сол (г) |
0.13 г |
Произход:
Австрия
Производител:
Bio Wiesenmilch