Натурален продукт, без глутен и лактоза. Традиционен салам от южния регион на Италия (Абруцо), Ventricina се приготвя от избрано грубо смляно свинско месо, подправено със сол, черен пипер, чили и червен пипер. Резултатът е салам с отличителен червен цвят, груба текстура и напълно уникален вкус, който е приятно пикантен, но добре балансиран.
Ventricina прави чудесна закуска, поднесена с препечен хляб, подправен с малко чесън и олио. За придружаване, добре структурирано червено вино.
Да се съхранява при температура между 2 и 4 °С.
   
   
    
        
            | Енергийност (kcal/kJ) | 361 kcal / 1498 kJ | 
        
            | Въглехидрати (г) | 1 г | 
        
            | Мазнини (г) | 29 г | 
        
            | от които наситени (г) | 14 г | 
        
            | Протеини (г) | 25 г | 
        
            | Сол (г) | 3.50 г | 
    
     
   
    
Произход:
  Италия   
    
   
    
Производител:
  Le Bio Delizie