Натурален продукт, без глутен и лактоза. Традиционен салам от южния регион на Италия (Абруцо), Ventricina се приготвя от избрано грубо смляно свинско месо, подправено със сол, черен пипер, чили и червен пипер. Резултатът е салам с отличителен червен цвят, груба текстура и напълно уникален вкус, който е приятно пикантен, но добре балансиран.
Ventricina прави чудесна закуска, поднесена с препечен хляб, подправен с малко чесън и олио. За придружаване, добре структурирано червено вино.
Да се съхранява при температура между 2 и 4 °С.
Енергийност (kcal/kJ) |
361 kcal / 1498 kJ |
Въглехидрати (г) |
1 г |
Мазнини (г) |
29 г |
от които наситени (г) |
14 г |
Протеини (г) |
25 г |
Сол (г) |
3.50 г |
Произход:
Италия
Производител:
Le Bio Delizie