Царевицата е култура, която естествено не съдържа глутен. Царевичното брашно е подходящо за хляб, сладкиши, сладки и солени печива.
Брашното се смила в отделна мелница, в която се обработват само зърна без глутен. След смилането всяка партида се анализира в мелнична лаборатория, за да се гарантира сертифицирано качество без глутен.
Bauckhof използват само безглутенови съставки, които обработват в специализирани мелници. Всяка партида се анализира в лабораториите им за по-голяма сигурност, че не съдържа глутен. Всички безглутенови продукти са регистрирани в German Coeliac Society. Bauckhof е една от най-старите немски био ферми и това я прави пионер в производството на био храна.
Съхранявайте на сухо и прохладно място.
   
   
    
        
            | Енергийност (kcal/kJ) | 350 kcal / 1484 kJ | 
        
            | Въглехидрати (г) | 74 г | 
        
            | от които захари (г) | 1.5 г | 
        
            | Мазнини (г) | 1.1 г | 
        
            | от които наситени (г) | 0.1 г | 
        
            | Протеини (г) | 8.8 г | 
        
            | Сол (г) | 0.01 г | 
    
     
   
    
Произход:
  Германия