Царевицата е култура, която естествено не съдържа глутен. Царевичното брашно е подходящо за хляб, сладкиши, сладки и солени печива.
Брашното се смила в отделна мелница, в която се обработват само зърна без глутен. След смилането всяка партида се анализира в мелнична лаборатория, за да се гарантира сертифицирано качество без глутен.
Bauckhof използват само безглутенови съставки, които обработват в специализирани мелници. Всяка партида се анализира в лабораториите им за по-голяма сигурност, че не съдържа глутен. Всички безглутенови продукти са регистрирани в German Coeliac Society. Bauckhof е една от най-старите немски био ферми и това я прави пионер в производството на био храна.
Съхранявайте на сухо и прохладно място.
Енергийност (kcal/kJ) |
350 kcal / 1484 kJ |
Въглехидрати (г) |
74 г |
от които захари (г) |
1.5 г |
Мазнини (г) |
1.1 г |
от които наситени (г) |
0.1 г |
Протеини (г) |
8.8 г |
Сол (г) |
0.01 г |
Произход:
Германия