Органични, безглутенови нудли от кафяв ориз с тиква и джинджифил - здравословни и вкусни. Тиквата е богата на калий, доставя на организма бета-каротин и е с ниско съдържание на калории.
Начин на приготвяне: Сложете нудлите в тенджера с вряща вода, като ги потопите бавно, след това намалете котлона на среден огън. Гответе за 4-5 минути. Отцедете нудлите и ги освежете със студена вода. Може да се добавят в мисо супи или салати.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, без влага и слънчева светлина.
Енергийност (kcal/kJ) |
331 kcal / 1403 kJ |
Въглехидрати (г) |
69 г |
от които захари (г) |
1 г |
Мазнини (г) |
3 г |
Протеини (г) |
7 г |
Произход:
Китай