Био Конфитюр Горски Плодове Fiordifrutta 250 г

този продукт Ви носи: 6 точки

Цена за 1 бр:

6.49 лв.

Не е наличен в момента

Тегло:

250 гр.

Състав:

микс от горски плодове, ябълкова захар

Описание на продукта
Смес от боровинки, малини, къпини, малини, френско грозде, шипки и ягоди – този конфитюр съдържа всички характеристики на всеки отделен плод. Богата комбинация от витамини, минерални соли, органични киселини, антиоксиданти и фибри.

Fiordifrutta са конфитюри и мармалади, приготвени от екологично чисти продукти и подсладени с ябълков сок DolceDi. Продуктите на марката има вкуса и уханието на току що набрани плодове. Може да се хапват така или върху филийка, да се добавят към торти и сладкиши, към шейкове, сладолед и кисело мляко.
Плодовете за мармаладите, сладката и конфитюрите се отглеждат в екологично чисти райони на Италия и България и преминават през различни контрола за качество. Защото плодовете трябва да бъдат достатъчно узрели, за да се постигне неповторимия цвят, аромат и вкус на Fiordifrutta. Лабораторните тестове доказват липсата на всякакви химически остатъци от пестициди, торове и продукти за растителна защита.

Конфитюрите Fiordifrutta имат около 50% по-нисък ГИ (гликемичен индекс) в сравнение с други конфитюри, което означава, че те се превръщат в захар по-бавно. Това се постига чрез по-ниско от средно съдържание на захар (30%), в съчетание с високо съдържание на фибри.


Препоръчани продукти