Yakso Organic Shoyu е натурален ферментирал соев сос. Този сос е мек и изискан и е идеален за облагородяване на вкуса на сосове, супи, салати или зеленчуци. Ферментацията с коджи отнема повече от 18 месеца. Аминокиселините, мастни киселини и прости захари, освободени от действието на коджи добавят дълбок и плътен вкус на ястието.
Съхранявайте на сухо и прохладно място.
   
   
    
        
            | Енергийност (kcal/kJ) | 54 kcal / 226 kJ | 
        
            | Въглехидрати (г) | 5.8 г | 
        
            | от които захари (г) | 1.5 г | 
        
            | Мазнини (г) | 0.1 г | 
        
            | Протеини (г) | 7.5 г | 
        
            | Сол (г) | 14 г | 
    
     
   
    
Произход:
  Китай